Kids

Outdoor rn

Promotie

Klik hier

Klik hier

Klik hier

Uw partner voor elk evenement.

Broekieswebdesign 2013 © In opdracht van Broekies Events Bunnik

Business

Teambuilding

Klik hier

Klik hier

Broekies Events maakt deel uit van Broekies Entertainment Group in Bunnik. Welke met haar ruim, 800 verhuurartikelen uit eigen voorraad, behoord tot een van de meest uitgebreide verhuurbedrijven van ons land op het gebied van Springkussens, Attracties, Events, Promotie en Entertainment.


Het hoofdkantoor in Bunnik is zeer centraal gelegen in het midden van ons Land.


De dagelijkse leiding is in handen van Jeroen & Marike Broekman welke beide hun sporen in de evenementen industrie op positieve wijze hebben nagelaten. Vanaf jongs af aan hebben zij in diverse verenigingen kleine tot zeer grote activiteiten opgezet en georganiseerd. Al vanaf z’n 12e jaar was Jeroen als DJ actief bij zijn eigen drive in show. Vanaf deze leeftijd werden feesten met 500 bezoekers op z’n kop gezet.


Het is beide gelukt om van hun hobby hun werk te maken, zo’n 7 jaar geleden werd er een springkussen aangekocht, voor eigen gebruik. Als snel volgde er nog een, en inmiddels beschikken zij over het grootste assortiment opblaasbare attracties van Nederland. Naast deze verhuur is Broekies Entertainment Group ook actie in het ontwerp en productie van nieuwe attracties en kinderspellen, mobiele podia verhuur, Poffertjeskraam verhuur en nog veel meer.

.


Broekies Entertainment Group Bunnik